Med en nettbutikkløsning fra JMA A / S, kan du være sikker på at virksomheten din er åpen 24 timer i døgnet. Vi tilbyr en nettbutikkløsning som integreres med DSM - Microsoft Dynamics NAV-systemet.

Vi tilbyr en nettbutikkløsning som integrerer informasjon fra DSM-systemet til butikken og tilbake til DSM-systemet. Vi sørger for at informasjonen oppdateres basert på en planlagt prosess av ditt valg, og at bestillingene er tilgjengelig fra butikken til DSM umiddelbart. Vi sørger også for at kundedata er synkronisert.

Vår nettbutikkløsning består av en Magento nettbutikk med design, betalingsløsning, teknisk oppsett, opplæring og integrasjon til DSM-systemet. På den måten trenger du bare å opprettholde data og priser i et system.

Det er viktig at butikken er godt designet og brukervennlig, slik at kundene raskt og enkelt kan finne produktene dine. Vi hjelper deg med å løse dette.

Nettbutikken kan konfigureres til forskjellige formål. Du kan velge ett eller flere alternativer for nettbutikken, og alle valgmulighetene er fullt integrert med DSM-systemet:

  • B2B login gir kunden mulighet til å se rabatter og priser som gjelder for produktgrupper / leverandører
  • Kunder kan bestille varer med CSV-fil hentet fra sitt eget forretningssystem
  • Klageradministrasjon - Din underleverandør kan rapportere klager på webportalen og sende dem direkte til DSM-systemet. På portalen kan kundene se statusen for nye, igangværende og gjennomførte saker
  • Garantihåndtering for nye maskiner - Når forhandleren leverer en maskin, kan forhandleren rapportere via webportalen
  • Din underleverandør kan se servicestatusen til maskinene sine
     

Vi ønsker å være din partner og hjelpe deg gjennom hele prosessen med å gjøre nettbutikken klar for salg på nettet