Samarbeid med eksterne web hosting leverandører

JMA Maskindata A/S samarbeider med eksterne leverandører av webhotell med toppmoderne datasentre som gjør det mulig å tilby høykvalitets hosting- og outsourcingløsninger.

Vi garanterer en gjennomsnittlig oppetid på 99,95%, som kan fravikes på grunn av mindre driftsforstyrrelser og tvunget nedetid på grunn av oppdateringer og lignende.

Alt planlagt systemarbeid vil oftest bli utført om natten eller når det antas å være minst ulempe for kundene.

 

Datasenter

Datasenterets fysiske plassering gir en rekke unike fordeler. Serverne befinner seg i et område med sikker avstand til andre bygninger, forhøyet over både vannstand og bakkenivå, og isolert slik at flom, røykgasser fra brann i nærliggende bygninger eller brannslukningsvann ikke kan påvirke driften.

Brannbeskyttelse beskytter datasenteret via et "sniffer" system som sikrer rask alarm og aktivering av en omformer i tilfelle brann.

 

Drifts

Serverne blir kontinuerlig oppgradert med den nyeste og raskeste maskinvaren i nært samarbeid med Dell og Cisco, og leverer mesteparten av server- og nettverksutstyr.

Datasenteret er koblet til 2 x 10 Gbit fiberforbindelser - en for TDC og den andre for Telia. Siden TDC og Telia bruker hver fiberring, er hele ruten overflødig - noe som betyr at uansett hvor kjeden forårsaker problemer, vil din hostede løsning fortsette å fungere uten problemer.