Flere og flere maskinfirmaer velger å outsource sin IT-drift til JMA. 

ISAE 3402 certificeret

Dette betyr at selskapets servere og programmer er plassert i vår ISAE 3402 sertifiserte hostingsenter isteden for lokalt. Flere og flere kunder velger denne løsningen for å slippe alt "hasselet", men mange gjør det fordi det gir god økonomi, fleksibilitet og sikkerhet.

   

Sertifisert Microsoft Silver Partner

JMA er en sertifisert Microsoft Silver Partner innenfor hosting. JMA er en partner som har vist en "høy kompetanse og spisskompetanse innen hosting". Kilde: Microsoft.

Vi kan tilby:

Hosted Microsoft Dynamics NAV® DSM-løsning
JMA sørger for riktig kapasitet for database, lagring og utveksling av data mellom våre kunder og deres leverandører. Dataene er alltid i trygge hender i vår svært sikre hosting senter. Vi hoster databasen for DSM-systemet og sørger for trygg utveksling av data til andre tjenester innenfor virksomheten som integrasjon til leverandører og reservedelsdatabasen.

Hosted Microsoft Office
JMA sørger for at du har tilgang til andre populære programmer som Microsoft Office som gi deg tilgang til integrasjonen mellom Microsoft Office-programmene og DSM-systemet.

Hosted Exchange E-post og delt kalender
JMA drifter "Hosted Microsoft Exchange - via Office 365". Herfra kan du få tilgang til e-post og kalenderen din uansett hvor du er. Kan utvides med Sharepoint fra Office 365. Les mer her.

En hosting løsning fra JMA gir deg følgende fordeler:

  • Du slipper drift og vedlikehold av egne servere, inkludert vedlikehold, oppdateringer, backup, nødstrøm og sikkerhet.
  • Det er enkelt og fleksibelt for både IT-ansvarlige og de ​​ansatte.

La oss gi deg et tilbud for hosting av din IT-løsning. Det er gratis og uten forpliktelser. Få en oversikt over mulighetene. Få en oversikt over økonomien.