Elektronisk oppdatering av priser er et abonnement hvor JMA  håndterer prisfiler fra leverandører og videresender filene til brukerne av forretningsløsningene (LMF og DSM).

JMA har avtaler med mer enn 120 leverandører for å distribuere prislister til brukere av DSM-systemet. Noen leverandører krever at brukerne er godkjent som mottakere, andre leverandører gjør prisfiler tilgjengelig uten godkjennelse.

Ta gjerne kontakt med oss ​​om hvilke leverandører JMA har avtale med. Eller hvis du ønsker å motta priser fra en leverandør som vi ennå ikke har avtale med.

Lønnsom tjeneste.

Brukere som abonnerer på den elektroniske prisen oppdateringstjenesten trenger ikke å bekymre deg for eventuelle endringer i utformingen av pris filer - uansett om leveres via e-post, CD-ROM eller lastet ned via Internett. Vi sørger for at prisene er klar til bruk i systemene for oppdatering i skyggekartoteket eller direkte i vareregisteret.

Abonnementet sikrer, at varene blir fakturert til riktig priser, og det gjør oppdatering av priser fra mange forskjellige leverandører til en lett oppgave for brukerne.