JMA - IT-løsningen for maskinforhandlere

Vi har 100% fokus på IT for maskinhandel

JMA - IT-løsningen for maskinforhandlere

Vi har 100% fokus på IT for maskinhandel

Flere og flere velger å outsource deres IT-operasjoner til JMA. Dette innebærer at selskapets servere og applikasjoner plasseres i vårt sertifiserte vertsenter i stedet for internt i selskapet. Mange velger løsningen fordi den gir god økonomi, fleksibilitet og sikkerhet.

Vi driver et profesjonelt datasenter, hvor sikkerhet og oppetid alltid er i fokus. Datasenteret er beskyttet mot brann, vannskade og uvelkomne gjester. Hvis det oppstår strømbrudd, skifter det automatisk til nødstrømforsyningen, og i ekstreme tilfeller starter våre to dieseldrevne nødgeneratorer automatisk opp.

JMAs spesialutdannede teknikere overvåker serverrommene døgnet rundt og holder seg til en streng sikkerhetsprosedyre når de får tilgang til rommene.

Vi har kjørt et profesjonelt datasenter siden 2010.

internet sikkerhed

Hosted Microsoft Dynamics NAV® DSM løsning

Vi sørger for at det alltid er nødvendig kapasitet for database, lagring og datautveksling mellom deg og dine leverandører gjennom vårt høyt sikrede hosting-senter. Vi er vertskap for data fra DSM-systemet og sikrer sikker datautveksling for andre tjenester innen bransjen, inkludert: leverandørintegrasjoner og web-parts.com.

 

Hosted Microsoft Office

JMA sikrer at du får tilgang til de populære programmene i Microsoft Office-pakken og tillater integrering med Microsoft Office-programmer direkte fra DSM-systemet.

 

Hosted Exchange E-mail og felles kalender

JMA tilbyr "Hosted Microsoft Exchange - Via Office 365", hvorfra du kan få tilgang til dine e-poster og kalenderen din, uansett hvor du er. Utvidbar med Sharepoint fra Office 365. Les mer her

 

Hosted JetReports - Fleksibel rapporteringsløsning

JMA tilbyr hosting av våre kunder JetReports, et ledelsesrapporteringsverktøy, hvorfra du kan få tilgang til spesialdesignede rapporter med direkte datautgang fra DSM-systemet.

 

En hostingløsning hos JMA gir deg blant annet...

Drift og vedlikehold av egne servere, inkludert vedlikehold, oppdateringer, sikkerhetskopiering, nødkraft og sikkerhet.

Fleksibilitet - for både IT-ledere og ansatte

 

Hvis IT-systemene ikke fungerer optimalt med hensyn til oppetid, drift og sikkerhet kan det føre til store utfordringer. Men det kan også ha en innvirkning på kostnader og ressurser som brukes til vedlikehold og oppdatering av IT-infrastruktur.

Derfor er det ofte en god idé å "outsource" IT-driften som hjelper deg å planlegge økonomien og ha full fokus på din kjernevirksomhet.

JMA hjelper deg gjerne med å få en optimal service og sikkerhet på dine IT-løsninger ved hjelp av spesialisert programvare for server-overvåking.

Med profesjonelle og kvalitetsbevisste medarbeidere støtter vi våre kunder med løsninger som dekker hele IT-infrastrukturen. Vi har sertifisert kompetanse som hjelper deg å sette opp en sikker, godt administrert og dynamisk IT-infrastruktur.

Vi gir råd om løsninger som er best egnet for din virksomhet og hjelper deg å sette opp maskinvaren og nettverket med tanke på hvilke systemer du kjører.  

 

Tjenester:

  • Rådgiving om oppsett, nettverk og sikkerhet
  • Salg og implementering av Microsofts serverløsninger
  • Teknisk support og service
  • Salg av maskinvare, programvare og tilbehør
  • Hosting løsninger (ASP) 

 

JMA forstår hele IT-infrastruktur og finner den beste IT-løsningen for din bedrift.

 

Samarbeid med eksterne web hosting leverandører

JMA Maskindata A/S samarbeider med eksterne leverandører av webhotell med toppmoderne datasentre som gjør det mulig å tilby høykvalitets hosting- og outsourcingløsninger.

Vi garanterer en gjennomsnittlig oppetid på 99,95%, som kan fravikes på grunn av mindre driftsforstyrrelser og tvunget nedetid på grunn av oppdateringer og lignende.

Alt planlagt systemarbeid vil oftest bli utført om natten eller når det antas å være minst ulempe for kundene.

 

Datasenter

Datasenterets fysiske plassering gir en rekke unike fordeler. Serverne befinner seg i et område med sikker avstand til andre bygninger, forhøyet over både vannstand og bakkenivå, og isolert slik at flom, røykgasser fra brann i nærliggende bygninger eller brannslukningsvann ikke kan påvirke driften.

Brannbeskyttelse beskytter datasenteret via et "sniffer" system som sikrer rask alarm og aktivering av en omformer i tilfelle brann.

 

Drifts

Serverne blir kontinuerlig oppgradert med den nyeste og raskeste maskinvaren i nært samarbeid med Dell og Cisco, og leverer mesteparten av server- og nettverksutstyr.

Datasenteret er koblet til 2 x 10 Gbit fiberforbindelser - en for TDC og den andre for Telia. Siden TDC og Telia bruker hver fiberring, er hele ruten overflødig - noe som betyr at uansett hvor kjeden forårsaker problemer, vil din hostede løsning fortsette å fungere uten problemer.

JMA tilbyr DSM - en komplett IT-løsning for hele virksomheten

 

Basert på vår DSM-bransjeløsning, som er bygget på Microsoft Dynamics Business Central og mer enn 30 års kjærlighet til maskinhandel og IT, får du oversikt over virksomheten din.

DSM samler alle administrative oppgaver innen service, montering, maskinhandel, økonomi og logistikk i ett enhetlig IT-system og utveksler data med eksterne partnere, enten de er kunder, leverandører eller andre partnere.

 

Med DSM trenger du bare å investere i ett system - det gir oversikt og fortjeneste

 

 

Få en oversikt over din maskinhandel med JMA DSM

Gjennom den innebygde maskinkonfiguratoren kan du få en maskinkonfigurasjon fra leverandøren allerede i anbudsfasen til kunden din. Du kan automatisk beregne priser gjennom den elektroniske prisoppdateringstjenesten. Du kan lage en fullstendig oversikt over kostnadene og inntektene til hver maskin.

Den foretrukne IT-løsningen for maskinforhandlere:

  • Total IT-løsning spesielt for maskinforhandlere
  • Konstant utvikling for fremtidige behov i samarbeid med maskinforhandlere
  • Bygget på Microsoft Dynamics Business Central
  • Brukt av mer enn 2000 brukere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland
  • Håndterer tjeneste, økonomi, logistikk og maskinhandel

 

Våre Kunder Sier!

"Som den daglige intern superbruker for våre IT løsninger, er jeg svært tilfreds med JMA’s profesjonelle, løsningsorienterte kompetanse og forståelse for vår til tider bransje spesifikke problemstillinger. 

Jeg opplever stor samarbeids evne om villighet ved tilrettelegging av systemer, løsning av utfordringer og generell support. Alt sammen gjennomført raskt og effektivt.

 

Rune Fredenslund

Lyngfeldt A/S

"Vi var klar over at det ville være en stor utfordring. Men hele konverteringen gikk problemfritt og raskt og alle data ble med over i det nye systemet.

Under hele implementeringen fikk vi all den support vi hadde behov for og det kom ingen ekstra regninger. Vi setter stor pris på JMAs svært kompetente support. De vet, hva vi snakker om." 

 

Karin Glad

Jørn Glad A/S

DSM - En komplett maskinforhandlerløsning

DSM-systemet (Dealer Service Management) er et ERP-system som er spesielt utviklet for maskinhandelssektoren.

DSM er et system bygget på toppen av Microsoft Dynamics Business Central-versjonen, som gjør det enkelt å integrere med andre Microsoft-produkter.

DSM-systemet dreier seg om alt i ditt firma, da systemet inneholder smarte funksjoner som hjelper med å holde oversikt over service, logistikk, finans, kjøp og salg. Systemet er designet for å optimalisere selskapets arbeidsflyt og har vist seg å kunne doble effektiviteten til enkelte selskaper.

DSM-systemet brukes av maskinforhandlere over hele verden med mer enn 2000 brukere i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Systemet gjør at bedriften din kan ta nært forhold til forretningspartnere og kunder. Løsningen er fremtidssikker og vedlikeholdes kontinuerlig av våre dyktige medarbeidere. I samarbeid med maskinforhandlere utvikles systemet kontinuerlig.

Funksjoner i DSM

Innenfor tjenesten omhandler DSM-systemet garantistyrings- og servicerapporter. Det er også et planleggingssystem.

På logistikkområdet har DSM funksjoner for å beregne optimal lagring, beregning av forældelse og en funksjon for å administrere rabatter.

 

 

Finansdepartementet i systemet hjelper ledelsen til å få oversikt over de økonomiske tallene innen kjøp, salg og service gjennom systemets ledelsesrapportering.

I kjøps / salgsseksjonen gjør DSM-systemet det mulig å få oversikt over kjøp og salgskjeder, samt kunder i systemets CRM-system. Det er også mulig å konfigurere maskiner gjennom systemets maskinkonfigurator.

Alternativer i DSM

DSM tilbyr noen valgfrie moduler for hvert system innenfor hver del av maskinvirksomheten. For eksempel innen kjøp / salg kan du velge funksjonen "internettportaler", som gjør det mulig å bruke ulike portaler. Et annet alternativ i kjøp / salg er leiesystemet, som gjør det mulig å holde oversikt over leide maskiner og økonomien på dem.

På logistikkområdet har DSM funksjoner som gjør det mulig å integrere med en nettbutikk, ha automatiske prisoppdateringer og registrere tid. I tillegg innen logistikk kan du kjøpe trådløse skannere for å skanne reservedeler og en komplett butikkløsning som gjør det mulig å håndtere salg i den fysiske butikken.

I serviceavsnittet finnes det funksjoner som hjelper deg med å holde oversikt over servicekontrakter, administrere bestillinger for servicetekniker og håndtere oppgaveplanlegging.

I økonomi er det mulig å kjøpe funksjoner som elektronisk fakturering, utvidet ledelsesrapportering, OCR og betalingsstyring.

Kaj Homilius logo
Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.