DSM Dealer Service Management

Maskinkonfigurator

Med DSMs maskinkonfigurator har vi gjort det mulig for maskinforhandleren å angi konfigurasjoner for salg av maskiner, og ordrer, maskinoppkjøpsordrer og provisjonsordrer.

Inntil nå kan konfiguratoren håndtere konfigurasjon fra følgende produsenter:

  • John Deere
  • New Holland
  • Claas
  • Pöttinger
  • Valtra

Maskinkonfigurator

Men det er faktisk også mulig å laste utstyr fra andre produsenter hvis disse finnes i Excel-format (ConfiguratorTemplate).

Verdi: Først sparer funksjonen forhandleren for mye tid og minimerer risikoen for å skrive. Konfigurasjonen leses ut via en CSV-fil fra produsentens nettsted og lastes direkte inn på den spesifikke maskinmodellen i DSM-systemet. Herved må linjene på anførselstegn og ordre ikke oppgis manuelt, og maskinens etterfølgende beregning kan følges nøye via maskinøkonomien direkte i DSM-systemet.

Maskinforhandleren kan også automatisk beregne salgsprisene på utstyret via JMAs elektronisk prisoppdateringstjeneste (les mer under dette elementet). Og det er selvsagt også mulig å angi salgspriser manuelt.

Sammen med maskinberegningen får hver forhandler et ekstremt nøyaktig og verdiskapende salgsverktøy, som gir en fullstendig oversikt over kostnader og inntekter på enhetene. Helt fra øm og lenge etter at maskinen har forlatt lageret!

 

Hvis du vil lese mer om maskinkonfiguratoren, kan du finne den her:

DSM Maskinkonfigurator

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER