Inntektssammendrag

Inntjeningsoversikten gir selgere og ledelse en klar oversikt over salgsstatistikk. Det hjelper å gi et raskt øyeblikksbilde av hvordan salget har gått i uken / måned / kvartal / år.

Salgsordrer kan sorteres inn i:

  • Utgitt
  • Venter på forhåndsbetaling
  • Venter på godkjenning
  • Åpen


I tillegg kan du også sortere etter hvilken tidsperiode du vil se salgsordre status. Du kan velge å se hvor mange ordre som er gyldige eller verdien av alle bestillinger. Du har også mulighet til å velge hvilket diagramformat du vil vise oversikten i.

Kontakt

Sven Åge Myrvang

Salg

  +47 97 16 99 65

 smy@jma.no

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Bygd på Microsoft Dynamics Business Central

DSM er bygd på toppen av Microsoft Dynamics Business Central - et populært program brukt av mange mellomstore selskaper rundt om i verden. DSM utvider Business Central med nøyaktig alle verktøyene du trenger i maskinforhandlerbransjen. DSM er bygget på 30 års erfaring fra virksomheten.

Som et eksempel på en smart funksjon i DSM kan vi nevne intelligent dokumentskanning. Legg dokumentet elektronisk inn i systemet, og det kan legges ut med et enkelt klikk.

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.