AGCO Integration

Hvis du er forhandler av Valtra, Massey Ferguson, Fendt eller Challenger, har du mange fordeler ved spesiell integrasjon av data mot AGCO.

Internett-tjeneste for AGCONet

  • Direkte overføring av innkjøpsordre til AGCONet fra DSM-systemet
  • Bestill status spørring
  • Forespørsel om varer
  • Se oversikt over andre AGCO-forhandlere direkte fra DSM-produktkortet

 

Reservedeler Prisene

Import av reservedeler på AGCO-deler direkte til katalogartikler i DSM.

AGCO Parts Books

Importerer plukkeliste til DSM-systemet fra AGCO Parts Books online reservedelskataloger.

Kjøpsavfall - AGCO MDI

AGCO MDI er et system som gjør det mulig å rapportere data fra DSM-systemet til AGCO, særlig i forbindelse med aksjeoptimalisering og resulterende innkjøpsforslag.

Integrasjonen kan sikre at forhandlerens beholdning er optimalisert siden rapporteringen inneholder informasjon om salg / kjøp og varebeholdning i henhold til oppsettet i systemet, og forhandleren mottar således kjøpsforslag fra AGCO.

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratoren har vi gjort det mulig for maskinforhandleren å legge inn maskinsalg og bestille konfigurasjonskonfigurasjoner - maskinoppkjøpsordre og ordrebestillinger.

Konfigurasjonen leses ut (via en CSV-fil) fra AGCOs nettsted og lastes direkte inn på den spesifikke maskinmodellen i DSM-systemet. Herved må linjene på anførselstegn og bestillinger ikke oppgis manuelt, og maskinens etterfølgende beregning kan følges nøye via maskinøkonomien direkte i DSM-systemet.

Maskinforhandleren kan også automatisk beregne salgsprisene på utstyret via JMAs elektroniske prisoppdateringstjeneste. Og det er selvsagt også mulig å angi salgspriser manuelt.

Sammen med maskinberegningen får den enkelte forhandleren et nøyaktig og verdiskapende salgsverktøy, som gir en fullstendig oversikt over kostnader og inntekter på de enkelte maskinene. Helt fra øm og lenge etter at maskinen har forlatt lageret!

 

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER