Claas Integrationer

 

Overføring av innkjøpsordre til Claas

Overfør en innkjøpsordre direkte fra DSM-systemet til Claas via opplasting av fil til nettportal. 

 

Reservedeler Prisene

Import av reservedeler på Claas deler direkte til katalogartikler i DSM.

 

Picklister via Parts Doc Online

Når en maskin skal betjene, kan du via Parts Doc Online få en plukkliste med varene som skal brukes til den reparasjonen. I Parts Doc Online velger du de ønskede reservedelene fra en online splittetegning, hvoretter de sendes til en server og lastes inn i DSM-systemet. Varene lastes inn via en CSV-fil i et utkast i DSM og går deretter inn i en tjeneste eller salgsordre.

 

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratoren har vi gjort det mulig for maskinforhandleren å legge inn maskinsalg og bestille konfigurasjonskonfigurasjoner - maskinoppkjøpsordre og ordrebestillinger.

Konfigurasjonen leses ut (via en CSV-fil) fra Claas nettsted og lastes direkte inn på den spesifikke maskinmodellen i DSM-systemet. Herved må linjene på anførselstegn og ordre ikke oppgis manuelt, og maskinens etterfølgende beregning kan følges nøye via maskinøkonomien direkte i DSM-systemet.

Maskinforhandleren kan også automatisk beregne salgsprisene på utstyret via JMAs elektroniske prisoppdateringstjeneste. Og det er selvsagt også mulig å angi salgspriser manuelt.

Sammen med maskinberegningen får den enkelte forhandleren et nøyaktig og verdiskapende salgsverktøy, som gir en fullstendig oversikt over kostnader og inntekter på de enkelte maskinene. Helt fra øm og lenge etter at maskinen har forlatt lageret!

 

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER