KRAMP integrationer

Reservedelspriser

Import af reservedelspriser på KRAMP dele direkte til katalogvarer i DSM. 

 

Reservedelsopslag

Funktionaliteten gør det muligt at lave opslag for eksempel fra "Varesøg" i DSM på den aktuelle vare direkte til KRAMPs online portal. 

 

Overførsel af indkøbsordre direkte fra DSM til KRAMP og modtagelse af faktura fra KRAMP

Indkøbsordrer overføres direkte fra DSM systemet til KRAMP, som automatisk sender en faktura retur til DSM systemet.

Differencer mellem indkøbsordre og faktura matches inden indlæsning til DSM, hvor ikke registrerede varenumre kan oprettes via katalogvarer. 

 

KRAMP - KOS (KRAMP Online Services) - direkte levering

Har du allerede adgang til automatisk overførsel af indkøbsordre og modtagelse af faktura fra KRAMP integrationen kan du nu også udvide med KOS funktionaliteten.

Slutkunden (for eksempel en landmand) kan bestille direkte på KRAMPs webshop. En salgsfaktura oprettes automatisk i forhandlerens DSM system med de priser, som slutkunden har set på KRAMPs webshop. På den måde bliver priser opdateret automatisk i DSM systemet. 

Slutkunden vælger ved oprettelse af en brugerkonto på KRAMPs online webshop, hvilken forhandler, han ønsker at handle hos. På den måde tildeles forhandleren automatisk en ordre via systemet.

Se mere i videoen herunder.

 

Kontakt

Sven Åge Myrvang

Salg

  +47 97 16 99 65

 smy@jma.no

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Bygd på Microsoft Dynamics Business Central

DSM er bygd på toppen av Microsoft Dynamics Business Central - et populært program brukt av mange mellomstore selskaper rundt om i verden. DSM utvider Business Central med nøyaktig alle verktøyene du trenger i maskinforhandlerbransjen. DSM er bygget på 30 års erfaring fra virksomheten.

Som et eksempel på en smart funksjon i DSM kan vi nevne intelligent dokumentskanning. Legg dokumentet elektronisk inn i systemet, og det kan legges ut med et enkelt klikk.

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.