Forretnings Optimalisering

Å drive en bedrift i dag optimalt krever kontinuerlig fokus på utvikling av selskapet og optimalisering av ressurser. Dette kan være krevende å ta hånd om i det daglige, fordi oppgavene er mange og ting skjer. Dette er grunnen til JMA forretnings konsulenter kan hjelpe deg med å gi deg noen verktøy for optimaliseringen av virksomheten.

For å få en oversikt over situasjonen vil vi starte med å gjennomføre intervjuer. Vi stiller utfordrende spørsmål angående din virksomhet i forhold til din forretningsstrategi. Vi hjelper til med å justere aktiviteter med tanke på å gjennomføre strategien. På denne måten kan vi hjelpe til å finne områder hvor vi mener at virksomheten kan redusere kostnader og optimalisere prosesser.

Fordeler:

- samarbeid med en IT-partner med forståelse for din virksomhet og som kan se løsninger på dine forretningskritiske utfordringer og behov

- en partner som leverer komplette løsninger på bakgrunn av virksomhetens behov

- vi benytter kompetente rådgivere med lang erfaring med bransjen og som hjelper deg å nå dine forretningsmessige mål  

 

Vi bruker bl. a. JetReports som Business Intelligence verktøy for Microsoft Dynamics NAV® samt Excel. Se mer om JetReports og våre verktøy her.

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER