JMA - Microsoft Silver Partner

JMA er en Microsoft Certified Silver Partner som leverer sertifiserte ERP-systemer, infrastruktur og Hosting.

Silver kompetanse er gitt til partnere som har "God kompetanse  og spisskompetanse innen hosting, infrastruktur og utvikling av ERP-systemer.

JMA er anerkjent for sine evner og engasjement for gode kunderelasjoner i form av effektive og innovative forretningsløsninger "- Kilde: Microsoft

  

IT-leverandør til maskiner forhandlere

JMA AS har spesialisert seg på IT-løsninger til maskin-forhandlere. Vi gir råd om optimalisering av forretningsprosesser , finansiell rapportering, opplæring, tekniske installasjoner og hosting - kort sagt alt i forbindelse med IT-løsninger bransjen.

Vi er en erfaren partner med nære relasjoner til både leverandører og bransjeforeninger.

På grunn av mange år i bransjen har vi klart å designe et ERP-system spesielt for maskiner forhandlere og importører av maskiner (DSM - Forhandler Service Management) for styring av lager, logistikk, service og salg av maskiner.

DSM (Forhandler Service Management) er utviklet under plattformen Microsoft Dynamics NAV® (Navision) og kan enkelt integreres med andre Microsoft® produkter som Microsoft Office 365® produkter.

JMA ønsker å være den foretrukne leverandøren i maskinbransjen

Vi sørger for at våre ansatte er kontinuerlig oppdatert og sertifisert, slik at vi er godt forberedt på å støtte våre kunder med kompetente svar på relevante og noen ganger svært utfordrende IT-utfordringer. Vi viderutvikler våre forretningsløsninger (DSM og LMF) samt tilbyr generell teknisk IT-support.

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER