JetReports

Med rapporteringsverktøyet JetReports kan du raskt og enkelt lage rapporter i Excel.

JetReports integrerer Excel med DSM Microsoft Dynamics NAV og bruker data fra DSM-systemet til å generere grafer og pivottabeller.

JetReports er enkel å bruke og resultatene er nøyaktige og håndterbare rapporter med et profesjonell design som kan settes opp i alle formater. På denne måten får du en rask oversikt over dine data.

 

Fordeler:

  • Sparer tid for rapportering av nøkkeltall spesielt for dere.
  • JetReports gir deg et godt grunnlag for bedriftens bruk av ressurser. Det gir deg mulighet til å analysere data fra deler i databasen som ikke er så lett tilgjengelig fra ERP-systemet.
  • innebærer at ledelsen og andre beslutningstakere kan generere ledelsesrapporter og analyselister i Excel når som helst
  • JetReports styres fra Excel. Et velkjent program for de fleste. Når JetReports er aktivert kan du velge hvilke data fra DSM-systemet som rapporten vil være basert på. Nå kan du dra tallene inn i Excel og designe din rapport i bare noen få klikk.
  • Programmet gir deg også muligheten til å undersøke detaljer ved hjelp av en såkalt "drill-down" funksjon. Dette gir deg muligheten til å slå opp data direkte i DSM via Excel og dermed gå inn i detaljer for de enkelte tallene i rapporten.

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER