Pris oppdatering

Elektronisk prisoppdatering er et abonnement hvor vi håndterer prisfiler fra leverandører og videresender dem til brukerne av JMAs bransjeløsninger (LMF og DSM).

Vi har avtaler med mer enn 120 leverandører for omfordeling av prislister til JMAs brukere. Noen leverandører krever at brukerne blir godkjent som mottakere, andre leverandører lager tilgjengelige prisfiler uten godkjenning.

Ta gjerne kontakt med oss ​​for å finne ut hvilke leverandører som har avtalt med - eller bidra med ønsket om å motta priser fra en leverandør som ennå ikke er forhandlet.

Brukerne av JMAs systemer, som abonnerer på nettpris oppdateringstjenesten, bør ikke bekymre seg om noen endringer i prisfiler, uansett om de leveres på diskett, CD-ROM, e-post eller nedlastet via Internett.

JMA ordner prisfiler og laster rutiner før prisene sendes til kunder.

Vi laster prisfilene for å være klar for lasting i kataloger / skygge kataloger og forberede dem til å oppdatere produktkatalogen.

Abonnementet sikrer at brukerne alltid faktureres til de riktige prisene - og frigjør brukerne for den svært store oppgaven med å håndtere priser fra så mange leverandører.

 

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER