Reservedeler database

 

web-parts.com er en internasjonal reservedeler database for primært landbruksmaskiner og anleggsmaskiner. web-parts.com er fullt integrert med DSM-systemet.

web-parts.com kan du handle dine reservedeler til / fra hele verden. Online handel er enkelt da web-parts.com håndterer alt med hensyn til frakt, språkbarrierer, valuta, betaling etc.

Alt du trenger å gjøre er å bli med på web-parts.com, last opp dine reservedeler detaljer til butikken og vent på at kundene skal kjøpe dem. Eller gå til nettsiden, søk etter en reservedel, kjøp den og vent på at den kommer til døren, gå et par dager senere.

Fint og enkelt!

Det er høye krav til en internasjonal reservedeler fra maskinforhandlere over hele verden. Det gir god mening at forhandlerne kan gjøre store besparelser fra handelspartnere fra andre forhandlers aksjer. Men også sluttbrukere kan ha fordeler fra handelspartnere på en internasjonal database, og dette er akkurat det webpartner.com tilbyr.

Web-parts.com gjør det mulig for deg å øke omsetningen på reservedeler - også de foreldede. Så bli med oss ​​i dag i stedet for i morgen!

 

 

JMA Reservedelsdatabase fungerer som en portal for handel med reservedeler bare mellom maskinerforhandlere i Danmark, Norge og Sverige.

Som maskinforhandler kan du kjøpe og selge reservedeler direkte fra din kollegas lager med store besparelser. Reservedelsdatabasen er fullt integrert med DSM-systemet.

Du kan gjøre forespørsler om tilgjengelighet og priser ved ett enkelt klikk direkte fra varekortet i DSM-systemet. Skann bestillingen før den sendes til leverandøren for besparelser gjennom via reservedelsdatabasen.

 

Hvis du vil ha tilgang til reservedelsdatabasen som ny bruker kontakt JMA AS på telefon +45 8711 0000 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER