Flere og flere velger å outsource deres IT-operasjoner til JMA. Dette innebærer at selskapets servere og applikasjoner plasseres i vårt sertifiserte vertsenter i stedet for internt i selskapet. Mange velger løsningen fordi den gir god økonomi, fleksibilitet og sikkerhet.

Vi driver et profesjonelt datasenter, hvor sikkerhet og oppetid alltid er i fokus. Datasenteret er beskyttet mot brann, vannskade og uvelkomne gjester. Hvis det oppstår strømbrudd, skifter det automatisk til nødstrømforsyningen, og i ekstreme tilfeller starter våre to dieseldrevne nødgeneratorer automatisk opp.

JMAs spesialutdannede teknikere overvåker serverrommene døgnet rundt og holder seg til en streng sikkerhetsprosedyre når de får tilgang til rommene.

Vi har kjørt et profesjonelt datasenter siden 2010.

internet sikkerhed

 Hosted Microsoft Dynamics NAV® DSM løsning

Vi sørger for at det alltid er nødvendig kapasitet for database, lagring og datautveksling mellom deg og dine leverandører gjennom vårt høyt sikrede hosting-senter. Vi er vertskap for data fra DSM-systemet og sikrer sikker datautveksling for andre tjenester innen bransjen, inkludert: leverandørintegrasjoner og web-parts.com.

 

 Hosted Microsoft Office

JMA sikrer at du får tilgang til de populære programmene i Microsoft Office-pakken og tillater integrering med Microsoft Office-programmer direkte fra DSM-systemet.

 

 Hosted Exchange E-mail og felles kalender

JMA tilbyr "Hosted Microsoft Exchange - Via Office 365", hvorfra du kan få tilgang til dine e-poster og kalenderen din, uansett hvor du er. Utvidbar med Sharepoint fra Office 365. Les mer her

 

  Hosted JetReports - Fleksibel rapporteringsløsning

JMA tilbyr hosting av våre kunder JetReports, et ledelsesrapporteringsverktøy, hvorfra du kan få tilgang til spesialdesignede rapporter med direkte datautgang fra DSM-systemet.

 

 En hostingløsning hos JMA gir deg blant annet...

  • Drift og vedlikehold av egne servere, inkludert vedlikehold, oppdateringer, sikkerhetskopiering, nødkraft og sikkerhet.
  • Fleksibilitet - for både IT-ledere og ansatte