Maskinkonfigurator

Med DSMs maskinkonfigurator har vi gjort det mulig for maskinforhandleren å angi konfigurasjoner for salg av maskiner, og ordrer, maskinoppkjøpsordrer og provisjonsordrer.

Inntil nå kan konfiguratoren håndtere konfigurasjon fra følgende produsenter:

  • John Deere
  • New Holland
  • Claas
  • Pöttinger
  • Valtra

Maskinkonfigurator

Men det er faktisk også mulig å laste utstyr fra andre produsenter hvis disse finnes i Excel-format (ConfiguratorTemplate).

Verdi: Først sparer funksjonen forhandleren for mye tid og minimerer risikoen for å skrive. Konfigurasjonen leses ut via en CSV-fil fra produsentens nettsted og lastes direkte inn på den spesifikke maskinmodellen i DSM-systemet. Herved må linjene på anførselstegn og ordre ikke oppgis manuelt, og maskinens etterfølgende beregning kan følges nøye via maskinøkonomien direkte i DSM-systemet.

Maskinforhandleren kan også automatisk beregne salgsprisene på utstyret via JMAs elektronisk prisoppdateringstjeneste (les mer under dette elementet). Og det er selvsagt også mulig å angi salgspriser manuelt.

Sammen med maskinberegningen får hver forhandler et ekstremt nøyaktig og verdiskapende salgsverktøy, som gir en fullstendig oversikt over kostnader og inntekter på enhetene. Helt fra øm og lenge etter at maskinen har forlatt lageret!

 

Hvis du vil lese mer om maskinkonfiguratoren, kan du finne den her:

DSM Maskinkonfigurator

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.