Planlegging

Planlegging oversikt

DSMs planleggingssystem gir deg mulighet til å tildele oppgaver til sine ansatte. Dette kan f.eks. tilordne en serviceordre til en bestemt installatør og ser frem til å se hvilke installatører som er tilgjengelige. Dette systemet bidrar også til å gi ingeniøren et godt og tydelig øyeblikksbilde av hvilke installatører som er på hvilke oppgaver.

Hvis du ser på bildet nedenfor, kan du se at på venstre side har du en oversikt over hvilke tjenestetyper som er der og i løpet av denne en oversikt over deres ansatte. Servicetilordningstyper består av garanti, forberedelse, parkering, service og omfordeling. Øverst i planleggingssystemet viser en tidslinje over dagen.

Tidsregistrering

For de som bruker tidsregistrering, er det også mulig å hente informasjon fra tidsregistreringsjournalen. Her kan du for eksempel. se også hvilke installatører eller servicepersonell som har vært på hvilke serviceordrer, hvor lenge de har brukt og hvilken maskinbetjening som er utført.

 

Hvis du vil høre mer om planleggingssystemet, kan du se videoen nedenfor.

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.