Elektronisk prisoppdatering

Elektronisk prisoppdatering er et abonnement, hvor vi håndterer prisfiler fra leverandører og oppdaterer automatisk DSM-systemet med de nyeste prisene.

Vi har avtaler med mer enn 120 leverandører for omfordeling av prislister til DSM-systemet. Noen leverandører krever at brukere blir akseptert som mottakere, andre leverandører gjør prisfilene tilgjengelige uten godkjenning.

JMA sørger for å justere prisfiler og laste rutiner før prisene sendes til kunder.

 

JMA laster prisfilene slik at de er klare til å laste inn katalogvarer / skyggefiler og klare dem for å oppdatere katalogen.

Abonnementet sikrer at brukerne alltid faktureres til de riktige prisene - og lindrer brukerne av den svært store oppgaven med å administrere priser fra så mange leverandører.

 

Ta kontakt med JMA (telefon +47 41 555 111) for å høre hvilke leverandører, som har inngått avtale med - eller bidrag med ditt ønske om å motta priser fra en leverandør som ennå ikke har inngått avtale.

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.