JetReports

Med rapporteringsverktøyet JetReports kan du raskt og enkelt lage rapporter i Excel.

JetReports integrerer Excel med DSM Microsoft Dynamics NAV og bruker data fra DSM-systemet til å generere grafer og pivottabeller.

JetReports er enkel å bruke og resultatene er nøyaktige og håndterbare rapporter med et profesjonell design som kan settes opp i alle formater. På denne måten får du en rask oversikt over dine data.

 

Fordeler:

  • Sparer tid for rapportering av nøkkeltall spesielt for dere.
  • JetReports gir deg et godt grunnlag for bedriftens bruk av ressurser. Det gir deg mulighet til å analysere data fra deler i databasen som ikke er så lett tilgjengelig fra ERP-systemet.
  • innebærer at ledelsen og andre beslutningstakere kan generere ledelsesrapporter og analyselister i Excel når som helst
  • JetReports styres fra Excel. Et velkjent program for de fleste. Når JetReports er aktivert kan du velge hvilke data fra DSM-systemet som rapporten vil være basert på. Nå kan du dra tallene inn i Excel og designe din rapport i bare noen få klikk.
  • Programmet gir deg også muligheten til å undersøke detaljer ved hjelp av en såkalt "drill-down" funksjon. Dette gir deg muligheten til å slå opp data direkte i DSM via Excel og dermed gå inn i detaljer for de enkelte tallene i rapporten.

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.