Payment Management

Payment Management

 

 

 

 

Betalingsadministrasjon

Betalingsstyring brukes til betaling fra skyldnere og / eller til betaling til kreditorer via bankoverføring gjennom DSM-systemet

Modulen er utviklet av Continia Software A/S, som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder modulen.

Continia Payment Management er en bankintegrasjonsmodul for Microsoft Dynamics NAV. Modulen håndterer både innenlandsk og utenlandsk betaling.

Continia Payment Management er det mest solgte tilleggsprogrammet til Microsoft Dynamics NAV, brukt av mer enn 3000 danske selskaper, organisasjoner og foreninger. Hvis du bare har 50 betalinger per måned, tilbyr Continia Payment Management vanligvis både tid og økonomiske fordeler.

 

Fordeler:

  • Samle betalingstjenesten ved ganske enkelt å overføre betalingsfiler til og fra bankbetalingsprogrammet ditt
  • Beløp må ikke oppgis i flere forskjellige systemer før de blir lagt ut, betalt og innstilt
  • Systemet kan generere et betalingsforslag, så kjøp fakturaer blir betalt med tiden
  • Systemet kan laste inn en bankfil med debitorbetalinger direkte i debetkortet, som automatisk blir brukt på oppgjørs-IDen via betalingsidentifikasjon. Da er utkastet klart for innlegging
  • God tidsbesparelse
  • Bedre oversikt
  • Ingen feiloppføringer

 


LINK til informasjon om Payment Management

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.