Bytte inn maskiner

Når det i forbindelse med utveksling av maskiner er spesifisert hvilken maskin den brukte maskinen er tatt i, kan du bruke denne informasjonen til å vise bytte inn maskiner. Dette gir muligheten til å se om handelen er lønnsom, eller hvis du har en pengebinding i handelen. Et eksempel på dette kan være i videoen nedenfor:

 

Hvis du vil lese mer om bytte inn maskiner finner du her:

DSM Købs- og salgskæder

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Bygd på Microsoft Dynamics Business Central

DSM er bygd på toppen av Microsoft Dynamics Business Central - et populært program brukt av mange mellomstore selskaper rundt om i verden. DSM utvider Business Central med nøyaktig alle verktøyene du trenger i maskinforhandlerbransjen. DSM er bygget på 30 års erfaring fra virksomheten.

Som et eksempel på en smart funksjon i DSM kan vi nevne intelligent dokumentskanning. Legg dokumentet elektronisk inn i systemet, og det kan legges ut med et enkelt klikk.

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.