Nettbutikk med integrering til DSM

Vi leverer en fremtidssikker butikkløsning, hvor data er integrert fra DSM-systemet til butikken og tilbake til DSM igjen. Vi sikrer at dataene dine hele tiden blir presset fra DSM til nettbutikken. Og at ordrene blir presset fra nettbutikken til DSM.

Samtidig kan vi sikre at kundedata også synkroniseres.

 

Enkel bruk i toppen

Vår løsning inkluderer en brukervennlig Magento nettbutikk, inkludert design, betalingsløsning, forberedelse, teknisk søkemotoroptimalisering, trening og integrering i lagringssystemer.

På den måten trenger du ikke å opprettholde data og priser i to forskjellige systemer.

Det er viktig at design og brukervennlighet er topp, og at kundene dine kan finne produktene dine når de søker på nettet. Vi hjelper deg.

 

Webportaler

JMA tilbyr også tjenester for integrasjon av DSM-data til andre webportaler - webportaler laget av eksterne leverandører eller levert av JMA A / S. Webportaler muliggjør enkel og effektiv overføring av informasjon mellom deg og dine kunder, leverandører eller partnere. Vi kan også sikre at data fra maskinvareforhandlerens egen RESERVATIONSDATABASE er integrert i en egen nettbutikk eller webportal.

Webportaler er webløsninger for eksempelvis utveksling av bestillinger, garantistyring og klager, produkt- og maskininformasjon samt støtte. Webportaler er tilgjengelige via en nettleser på skrivebord, bærbar PC, nettbrett eller smarttelefon. Skjermen justerer automatisk til skjermstørrelsen, noe som gjør webportalen til et veldig enkelt og komfortabelt arbeidsverktøy i det daglige arbeidet. Grensesnittet er basert på XML, CSV og lignende teknologier.

 

Fordeler

  • Webportaler basert på den nyeste teknologien
  • Fleksibilitet basert på dine behov og preferanser
  • Integrasjon med data fra DSM-systemet
  • Håndter garantier og klager
  • Send bestillinger og motta fakturaer
  • Tilgjengelig på enhver nettleser med responsiv design

Kontakt

Sven Åge Myrvang

Salg

  +47 97 16 99 65

 smy@jma.no

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Bygd på Microsoft Dynamics Business Central

DSM er bygd på toppen av Microsoft Dynamics Business Central - et populært program brukt av mange mellomstore selskaper rundt om i verden. DSM utvider Business Central med nøyaktig alle verktøyene du trenger i maskinforhandlerbransjen. DSM er bygget på 30 års erfaring fra virksomheten.

Som et eksempel på en smart funksjon i DSM kan vi nevne intelligent dokumentskanning. Legg dokumentet elektronisk inn i systemet, og det kan legges ut med et enkelt klikk.

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.