John Deere integrationer

 

Rapporterende nøkkeltall - JD DFA (Dealer Financial Analysis)

Kvartalsvis automatisk overføring av nøkkeltall og annen finansiell informasjon til John Deers finansielle system.

 

Overføring av innkjøpsordre til John Deere

Overfør en innkjøpsordre direkte fra DSM-systemet til John Deere via filopplasting til nettportal.

 

Innkjøpsavsetning - John Deere DPM

John Deere DPM er en avhendingsløsning for å håndtere kjøp og beholdning av reservedeler. Forhandlerne sender informasjon om deres beholdning av reservedeler og salgsstatistikk til John Deere daglig. På denne måten vil forhandleren kunne motta disponeringsforslag direkte fra John Deere. Innkjøpsordrer opprettes automatisk i DSM, og lageraktiviteter opprettes når varene leveres fra John Deere.

 

Reservedeler PMPro

  • Importerer John Deere-reservedeler for katalogartikler i DSM
  • Importerer plukkeliste i DSM-systemet fra John Deere online reservedelskataloger
  • Eksport av reservedeler til John Deere Parts Catalog - www.partscatalog.deere.com

 

Brukt Maskiner Eksport - John Deere Sitat (brukt utstyr)

Eksporter data på brukte maskiner, for eksempel mascus.dk, tractorpool.dk, machinefinder.com etc.

 

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratoren har vi gjort det mulig for maskinforhandleren å legge inn maskinsalg og bestille konfigurasjonskonfigurasjoner - maskinoppkjøpsordre og ordrebestillinger.

Konfigurasjonen leses (via en CSV-fil) fra John Deere-nettstedet og lastes direkte inn på den spesifikke maskinmodellen i DSM-systemet. Herved må linjene på anførselstegn og bestillinger ikke oppgis manuelt, og maskinens etterfølgende beregning kan følges nøye via maskinøkonomien direkte i DSM-systemet.

Maskinforhandleren kan også automatisk beregne salgsprisene på utstyret via JMAs elektroniske prisoppdateringstjeneste. Og det er selvsagt også mulig å angi salgspriser manuelt.

Sammen med maskinberegningen får den enkelte forhandleren et nøyaktig og verdiskapende salgsverktøy, som gir en fullstendig oversikt over kostnader og inntekter på de enkelte maskinene. Helt fra øm og lenge etter at maskinen har forlatt lageret! 

 

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.