Webparts

 

web-parts.com er en internasjonal reservedeler database for primært landbruksmaskiner og anleggsmaskiner. web-parts.com er fullt integrert med DSM-systemet.

web-parts.com kan du handle dine reservedeler til / fra hele verden. Online handel er enkelt da web-parts.com håndterer alt med hensyn til frakt, språkbarrierer, valuta, betaling etc.

Alt du trenger å gjøre er å bli med på web-parts.com, last opp dine reservedeler detaljer til butikken og vent på at kundene skal kjøpe dem. Eller gå til nettsiden, søk etter en reservedel, kjøp den og vent på at den kommer til døren, gå et par dager senere.

Fint og enkelt!

Det er høye krav til en internasjonal reservedeler fra maskinforhandlere over hele verden. Det gir god mening at forhandlerne kan gjøre store besparelser fra handelspartnere fra andre forhandlers aksjer. Men også sluttbrukere kan ha fordeler fra handelspartnere på en internasjonal database, og dette er akkurat det webpartner.com tilbyr.

Web-parts.com gjør det mulig for deg å øke omsetningen på reservedeler - også de foreldede. Så bli med oss ​​i dag i stedet for i morgen! 

Kontakt

Sven Åge Myrvang

Salg

  +47 97 16 99 65

 smy@jma.no

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Bygd på Microsoft Dynamics Business Central

DSM er bygd på toppen av Microsoft Dynamics Business Central - et populært program brukt av mange mellomstore selskaper rundt om i verden. DSM utvider Business Central med nøyaktig alle verktøyene du trenger i maskinforhandlerbransjen. DSM er bygget på 30 års erfaring fra virksomheten.

Som et eksempel på en smart funksjon i DSM kan vi nevne intelligent dokumentskanning. Legg dokumentet elektronisk inn i systemet, og det kan legges ut med et enkelt klikk.

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.