DSM Hosting

Flere og flere velger å outsource deres IT-operasjoner til JMA. Dette innebærer at selskapets servere og applikasjoner plasseres i vårt sertifiserte vertsenter i stedet for internt i selskapet. Mange velger løsningen fordi den gir god økonomi, fleksibilitet og sikkerhet.

Vi driver et profesjonelt datasenter, hvor sikkerhet og oppetid alltid er i fokus. Datasenteret er beskyttet mot brann, vannskade og uvelkomne gjester. Hvis det oppstår strømbrudd, skifter det automatisk til nødstrømforsyningen, og i ekstreme tilfeller starter våre to dieseldrevne nødgeneratorer automatisk opp.

JMAs spesialutdannede teknikere overvåker serverrommene døgnet rundt og holder seg til en streng sikkerhetsprosedyre når de får tilgang til rommene.

Vi har kjørt et profesjonelt datasenter siden 2010.

internet sikkerhed

Hosted Microsoft Dynamics NAV® DSM løsning

Vi sørger for at det alltid er nødvendig kapasitet for database, lagring og datautveksling mellom deg og dine leverandører gjennom vårt høyt sikrede hosting-senter. Vi er vertskap for data fra DSM-systemet og sikrer sikker datautveksling for andre tjenester innen bransjen, inkludert: leverandørintegrasjoner og web-parts.com.

 

Hosted Microsoft Office

JMA sikrer at du får tilgang til de populære programmene i Microsoft Office-pakken og tillater integrering med Microsoft Office-programmer direkte fra DSM-systemet.

 

Hosted Exchange E-mail og felles kalender

JMA tilbyr "Hosted Microsoft Exchange - Via Office 365", hvorfra du kan få tilgang til dine e-poster og kalenderen din, uansett hvor du er. Utvidbar med Sharepoint fra Office 365. Les mer her

 

Hosted JetReports - Fleksibel rapporteringsløsning

JMA tilbyr hosting av våre kunder JetReports, et ledelsesrapporteringsverktøy, hvorfra du kan få tilgang til spesialdesignede rapporter med direkte datautgang fra DSM-systemet.

 

Automatisert backup system

Regelmessig backup av alle data og systemer

For å sikre at data kan gjenopprettes nøyaktig og til rett tid, sikkerhetskopieres regnskapsdata og andre kundedata samt systemobjekter som skrivere og brukerkontoer daglig. I tillegg til normal gjenoppretting av slettede filer, utføres en periodisk kontroll av brukervennligheten til sikkerhetskopien.

JMA følger 3-2-1-regelen. Dette betyr at vi har minst tre kopier av kundedata: de originale produksjonsdataene og to sikkerhetskopier. Vi bruker minst to forskjellige typer medier for å lagre kopier av dataene dine – på et lokalt disksystem og i skyen.

JMA har en langsiktig lagringspolicy som lagrer sikkerhetskopier i lange perioder. Full backup gjøres daglig av de siste 14 dagene, en ukentlig backup for de siste 4 ukene og månedlig for de siste 12 månedene (60 måneder for kundedata).

JMA utfører gjenopprettingstester hver 3.-6. måned, dvs. at det er testet at backup kan gjenopprettes.

 

Hvis IT-systemene ikke fungerer optimalt med hensyn til oppetid, drift og sikkerhet kan det føre til store utfordringer. Men det kan også ha en innvirkning på kostnader og ressurser som brukes til vedlikehold og oppdatering av IT-infrastruktur.

Derfor er det ofte en god idé å "outsource" IT-driften som hjelper deg å planlegge økonomien og ha full fokus på din kjernevirksomhet.

JMA hjelper deg gjerne med å få en optimal service og sikkerhet på dine IT-løsninger ved hjelp av spesialisert programvare for server-overvåking.

Med profesjonelle og kvalitetsbevisste medarbeidere støtter vi våre kunder med løsninger som dekker hele IT-infrastrukturen. Vi har sertifisert kompetanse som hjelper deg å sette opp en sikker, godt administrert og dynamisk IT-infrastruktur.

Vi gir råd om løsninger som er best egnet for din virksomhet og hjelper deg å sette opp maskinvaren og nettverket med tanke på hvilke systemer du kjører.  

 

Tjenester:

  • Rådgiving om oppsett, nettverk og sikkerhet
  • Salg og implementering av Microsofts serverløsninger
  • Teknisk support og service
  • Salg av maskinvare, programvare og tilbehør
  • Hosting løsninger (ASP) 

 

JMA forstår hele IT-infrastruktur og finner den beste IT-løsningen for din bedrift.

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.