DSM Hosting

Flere og flere velger å outsource deres IT-operasjoner til JMA. Dette innebærer at selskapets servere og applikasjoner plasseres i vårt sertifiserte vertsenter i stedet for internt i selskapet. Mange velger løsningen fordi den gir god økonomi, fleksibilitet og sikkerhet.

Vi driver et profesjonelt datasenter, hvor sikkerhet og oppetid alltid er i fokus. Datasenteret er beskyttet mot brann, vannskade og uvelkomne gjester. Hvis det oppstår strømbrudd, skifter det automatisk til nødstrømforsyningen, og i ekstreme tilfeller starter våre to dieseldrevne nødgeneratorer automatisk opp.

JMAs spesialutdannede teknikere overvåker serverrommene døgnet rundt og holder seg til en streng sikkerhetsprosedyre når de får tilgang til rommene.

Vi har kjørt et profesjonelt datasenter siden 2010.

internet sikkerhed

Hosted Microsoft Dynamics NAV® DSM løsning

Vi sørger for at det alltid er nødvendig kapasitet for database, lagring og datautveksling mellom deg og dine leverandører gjennom vårt høyt sikrede hosting-senter. Vi er vertskap for data fra DSM-systemet og sikrer sikker datautveksling for andre tjenester innen bransjen, inkludert: leverandørintegrasjoner og web-parts.com.

 

Hosted Microsoft Office

JMA sikrer at du får tilgang til de populære programmene i Microsoft Office-pakken og tillater integrering med Microsoft Office-programmer direkte fra DSM-systemet.

 

Hosted Exchange E-mail og felles kalender

JMA tilbyr "Hosted Microsoft Exchange - Via Office 365", hvorfra du kan få tilgang til dine e-poster og kalenderen din, uansett hvor du er. Utvidbar med Sharepoint fra Office 365. Les mer her

 

Hosted JetReports - Fleksibel rapporteringsløsning

JMA tilbyr hosting av våre kunder JetReports, et ledelsesrapporteringsverktøy, hvorfra du kan få tilgang til spesialdesignede rapporter med direkte datautgang fra DSM-systemet.

 

En hostingløsning hos JMA gir deg blant annet...

Drift og vedlikehold av egne servere, inkludert vedlikehold, oppdateringer, sikkerhetskopiering, nødkraft og sikkerhet.

Fleksibilitet - for både IT-ledere og ansatte

 

Hvis IT-systemene ikke fungerer optimalt med hensyn til oppetid, drift og sikkerhet kan det føre til store utfordringer. Men det kan også ha en innvirkning på kostnader og ressurser som brukes til vedlikehold og oppdatering av IT-infrastruktur.

Derfor er det ofte en god idé å "outsource" IT-driften som hjelper deg å planlegge økonomien og ha full fokus på din kjernevirksomhet.

JMA hjelper deg gjerne med å få en optimal service og sikkerhet på dine IT-løsninger ved hjelp av spesialisert programvare for server-overvåking.

Med profesjonelle og kvalitetsbevisste medarbeidere støtter vi våre kunder med løsninger som dekker hele IT-infrastrukturen. Vi har sertifisert kompetanse som hjelper deg å sette opp en sikker, godt administrert og dynamisk IT-infrastruktur.

Vi gir råd om løsninger som er best egnet for din virksomhet og hjelper deg å sette opp maskinvaren og nettverket med tanke på hvilke systemer du kjører.  

 

Tjenester:

  • Rådgiving om oppsett, nettverk og sikkerhet
  • Salg og implementering av Microsofts serverløsninger
  • Teknisk support og service
  • Salg av maskinvare, programvare og tilbehør
  • Hosting løsninger (ASP) 

 

JMA forstår hele IT-infrastruktur og finner den beste IT-løsningen for din bedrift.

 

Samarbeid med eksterne web hosting leverandører

JMA Maskindata A/S samarbeider med eksterne leverandører av webhotell med toppmoderne datasentre som gjør det mulig å tilby høykvalitets hosting- og outsourcingløsninger.

Vi garanterer en gjennomsnittlig oppetid på 99,95%, som kan fravikes på grunn av mindre driftsforstyrrelser og tvunget nedetid på grunn av oppdateringer og lignende.

Alt planlagt systemarbeid vil oftest bli utført om natten eller når det antas å være minst ulempe for kundene.

 

Datasenter

Datasenterets fysiske plassering gir en rekke unike fordeler. Serverne befinner seg i et område med sikker avstand til andre bygninger, forhøyet over både vannstand og bakkenivå, og isolert slik at flom, røykgasser fra brann i nærliggende bygninger eller brannslukningsvann ikke kan påvirke driften.

Brannbeskyttelse beskytter datasenteret via et "sniffer" system som sikrer rask alarm og aktivering av en omformer i tilfelle brann.

 

Drifts

Serverne blir kontinuerlig oppgradert med den nyeste og raskeste maskinvaren i nært samarbeid med Dell og Cisco, og leverer mesteparten av server- og nettverksutstyr.

Datasenteret er koblet til 2 x 10 Gbit fiberforbindelser - en for TDC og den andre for Telia. Siden TDC og Telia bruker hver fiberring, er hele ruten overflødig - noe som betyr at uansett hvor kjeden forårsaker problemer, vil din hostede løsning fortsette å fungere uten problemer.

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.