Om oss

JMA har 100 % fokus

innen IT og maskinvarehandel

Vi er +50 kollegaer som sammen med våre kunder skaper en

bransjeløsning tilpasset maskinhandel og som får

IT og virksomhet skal gå opp i en høyere enhet

Møt våre ansatte

Møt våre erfarne og dyktige medarbeidere som brenner for

utvikle din virksomhet med DSM - Maskinhandlernes IT-bransjeløsning

Vi lytter og utvikler

JMA er dedikert til maskinhandel og IT med +50 ansatte. Vi har eksistert i mer enn 30 år og sammen med maskinhandlere innoverer og utvikler vi kanskje bransjens beste IT-løsning. Vi styrker våre kunders virksomhet og får IT og virksomhet til å smelte sammen til en høyere enhet. Dette gjør vi ved å lytte, kombinere forretningsforståelse, brukerinnsikt, teknisk utvikling, god prosjektledelse og integrasjon mot eksterne plattformer og IT-systemer. 

JMA har avdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, hvor vi huser alt fra dedikerte konsulenter, strukturerte prosjektledere for erfarne supportere, sertifiserte Microsoft Business Central-utviklere og erfarne integrasjons- og webspesialister. 

JMA er den erfarne sparringspartneren med nære relasjoner til både leverandører og bransjeforeninger. Med mange års erfaring fra bransjen har vi utviklet det bransjespesifikke ERP-systemet DSM spesielt for maskinforhandlere og importører av maskiner.

 

JMA A/S er vurdert av Bisnodes kredittvurderingssystem med trippel A

Vi er et kredittverdig selskap basert på Bisnodes kredittvurderingssystem. Vurderingen gjøres på bakgrunn av en rekke beslutningsregler. Informasjonen oppdateres daglig via Bisnodes database. Kredittvurderingen til selskapet er dermed alltid aktuell. Vi er et kredittverdig selskap basert på Bisnodes kredittvurderingssystem. Vurderingen er basert på en rekke vedtaksregler. Informasjonen oppdateres daglig via Bisnodes database. Kredittvurderingen til selskapet er dermed alltid aktuell.

 

Våre partnere

 
 
 

Vil du vite mer om, hvordan vi kan styrke din virksomhet?

 

KONTAKT

Johnny Krogh
Administrerende direktør

+45 5156 5103
jok@jma.dk

 

PROFIL

Johnny Krogh er administrerende direktør i JMA A/S. Han har vært ansatt i selskapet siden 1995, da han begynte i jobb som konsulent. Siden har han jobbet med salg av DSM-løsninger og nå sist også som eier og direktør i selskapet.

Han har tidligere erfaring fra maskinverksted i Nordjylland i Danmark, hvor han var ansatt som lagersjef og har dermed mange års erfaring fra bransjen.

I dag jobber Johnny Krogh primært med salg, i Danmark, Norge og Tyskland.

 

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.