Skip to main content

Cloud Hosting Services

Ved å hoste din DSM-løsning i JMAs datasenter får du en unik og annerledes tjeneste fordi vi har ekspertise på både DSM og hosting.

DSM er livsnerven i virksomheten din, og vi har dyp innsikt i installasjon, integrasjon og hosting. Våre tekniske støttespillere og driftseksperter kjenner din bransje og hosting hos JMA er enkelt og trygt.

Du trenger kun å ringe ett nummer 32 15 99 00, uansett om du trenger hjelp med DSM eller har tekniske spørsmål angående IT-installasjonene dine.


Erfarne og spesialtrente operasjonseksperter

Virtuelle servere sørger for at du alltid har nødvendig kapasitet for database, lagring og utveksling av data mellom deg og leverandørene dine via vårt svært sikrede vertssenter. Vi er vert for data fra DSM og sørger for sikker utveksling av data for andre tjenester innen bransjen - inkludert leverandørintegrasjoner, integrasjoner til maskinportaler og reservedelsportaler samt integrasjoner til egne nettsider.

Våre erfarne og spesialutdannede driftseksperter er din garanti for profesjonell og sikker drift, slik at du ikke trenger å tenke på overvåking, vedlikehold og oppgradering, justeringer, servere og lagring.

 

Hosted Microsoft Dynamics Business Central og DSM

Datasenter med høy sikkerhet og oppetid

Vårt datasenter er bygget på standardløsning fra markedets beste produsenter. Alle elementer i datacenteret er eid av JMA selv.

På denne måten er vi i fullstendig kontroll uten påvirkning fra andres løsninger, og er kun avhengige av en backup-internettforbindelse for å være i drift!

virtual servers

Sikker hosting

Cybersikkerhet og kvalitetsstyringssystem

Beskyttelse av dataene dine er en høy prioritet hos JMA, og sikkerhet og beskyttelse mot cybertrusler er en integrert del av datasenteret vårt. Som svar på de stadig voksende cybertruslene implementerer vi kontinuerlig nye sikkerhetstiltak for å sikre at vi kan garantere kundene våre den beste sikkerheten.

For oss er cybersikkerhet mye mer enn teknologi. Vårt kvalitetsstyringssystem er definert ut fra det overordnede målet om å levere stabil og sikker IT-drift til kundene. For å gjøre det er det nødvendig at vi har retningslinjer og prosedyrer på plass som sikrer at våre leveranser er konsistente og transparente. Dette arbeidet gjøres på grunnlag av ISO27001/2 og kontrolleres av eksterne revisorer uttrykt i en ISAE3402 revisjonserklæring.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev