Beregning av optimal lager

DSM kan, basert på salg av produktet i en gitt periode, beregne vareplanleggingsdetaljer som kan brukes til å beregne gjenstandenes bestillingspunkt og maksimal beholdning. Denne informasjonen kan beregnes og oppdateres automatisk fra tidligere salgstall hvis varen er knyttet til en planleggingsprofilkode. Denne funksjonen kan kjøres i henhold til en fast faktor eller en metode som tar hensyn til kostnader og aksjeinteresse (Wilson) når du lager maksimalt lager.

Det er viktig at bestillingsskjemaet er fylt ut på riktig måte, da kombinasjonen av valg gir forskjellige oppdateringsalternativer. I denne forbindelse er det mulig å velge mellom å ha den oppdatert umiddelbart eller få oppføringer i en spesiell journal, hvor resultatet kan redigeres og deretter oppdateres.

Det er også mulig å simulere en oppdatering ved å velge en utskrift uten oppdatering. I DSM, i oversiktspanelet, er "Generelt" angitt om overføringer skal inkluderes som salgstall.

 

Ovennevnte vil også bli utdypet i videoen nedenfor:

 

Hvis du vil lese mer om beregning av optimal lager, kan du finne her:

DSM Beregning af optimalt lager

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.