Lagringsoptimalisering

Vi har spesialutviklet mange funksjoner som gjør DSM-løsningen unik når det gjelder å kontrollere lagring hos maskinforhandlere. For eksempel har du mulighet til å søke etter varer på mange forskjellige steder både internt og eksternt. Og du kan blant annet styre lager og omsetning på varene dine.

 

Fordeler:

  • Sjekk varebestillinger med kostnadsdifferensierte ordrepunkter
  • Motta og dra nytte av varer fra innkjøpsordre til lager, service og salg
  • Kontroller varer etter lageromsetning
  • Send inn bestillinger direkte til leverandører med våre tilpassede leverandørintegrasjoner
  • Produktsøk på interne steder og eksterne butikker
  • Minimer kostnader for bestilling av varer - minimerer aksjekursene og reduserer ukurans ved hjelp av Wilsons formel - våre konsulenter kan hjelpe deg med å sette opp Wilsons formel
  • Spesielt rollesenter for lagermedarbeider, inkludert for eksempel serviceordre, salgsordrer og innkjøpsordrer.

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Bygd på Microsoft Dynamics Business Central

DSM er bygd på toppen av Microsoft Dynamics Business Central - et populært program brukt av mange mellomstore selskaper rundt om i verden. DSM utvider Business Central med nøyaktig alle verktøyene du trenger i maskinforhandlerbransjen. DSM er bygget på 30 års erfaring fra virksomheten.

Som et eksempel på en smart funksjon i DSM kan vi nevne intelligent dokumentskanning. Legg dokumentet elektronisk inn i systemet, og det kan legges ut med et enkelt klikk.

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.