CNH integrationer

 

Hvis du er forhandler av New Holland eller Case IH maskiner, har du mange fordeler ved spesiell integrering av data mot CNH.

 

Rapportering av nøkkeltall - PSD Light

PSD Light Reporting er et system for rapportering av data til CNH. Rapporteringen inkluderer data per kunde / debitor om maskiner og salg av reservedeler og ressurser som for eksempel arbeidskraft. Rapporteringen vil bare inkludere merker og modellgrupper angitt i oppsettet.

 

Overføring av innkjøpsordre til CNH

Overfør en innkjøpsordre direkte fra DSM-systemet til CNH via filopplasting til nettportal.

 

Innkjøpsavsetning - CNH PRIM

CNH PRIM er CNHs avhendingsløsning. Ved å levere reservedata og salgsstatistikk til CNH, vil du kunne motta et forslag fra CNH innkjøpsordrer som er opprettet automatisk i DSM-systemet, og lageraktivitet opprettes også når varene leveres fra CNH. 

 

Reservedeler Prisene

Import av reservedeler priser for Case IH og New Holland deler direkte til katalogartikler i DSM.

 

NGPC integrasjon

Picklister via NGPC integrasjon

Integrasjon med CNHs Delekatalog, hvor du kan lage valglister for import til DSM-systemet via NGPC-integrasjon.

Når en maskin skal betjene, kan du via NGPC få en plukkliste med varene som skal brukes til den aktuelle reparasjonen.

I NGPC velger du de ønskede reservedelene fra en online splittetegning, hvoretter de sendes til en server og lastes inn i DSM-systemet. Varene lastes inn i et utkast i DSM og går deretter inn i en service eller salgsordre.

 

Parts Locator

Automatisk eksport av data fra DSM-systemet til CNHs webportal Spare Parts Locator, som gjør det mulig å søke etter lagre hos andre CNH-forhandlere. Modulen gjør det også mulig å foreta søk, for eksempel fra "Product Search" i DSM på det nåværende produktet direkte til CNHs Spare Parts Locator. 

 

Maskinkonfigurator

Med DSM maskinkonfiguratoren har vi gjort det mulig for maskinforhandleren å legge inn maskinsalg og bestille konfigurasjonskonfigurasjoner - maskinoppkjøpsordre og ordrebestillinger.

Konfigurasjonen leses ut (via en CSV-fil) fra CNHs nettsted og lastes direkte inn på den spesifikke maskinmodellen i DSM-systemet. Herved må linjene på anførselstegn og bestillinger ikke oppgis manuelt, og maskinens etterfølgende beregning kan følges nøye via maskinøkonomien direkte i DSM-systemet.

Maskinforhandleren kan også automatisk beregne salgsprisene på utstyret via JMAs elektroniske prisoppdateringstjeneste. Og det er selvsagt også mulig å angi salgspriser manuelt.

Sammen med maskinberegningen får den enkelte forhandleren et nøyaktig og verdiskapende salgsverktøy, som gir en fullstendig oversikt over kostnader og inntekter på de enkelte maskinene. Helt fra øm og lenge etter at maskinen har forlatt lageret!

 

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Kontakt

Magnus Skogheim Holt

Konsulent

  +47 40 047 802

 msh@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.