Office 365 gir deg nye muligheter

  • Office 365 er det samme Office du allerede kjenner og bruker hver dag. Office 365 er plassert i "skyen", og du kan derfor alltid få tilgang til programmer og filer fra nesten hvilken som helst sted - PC, Mac og nettbrett eller mobiltelefon - og dokumentene er alltid up-to-date.
  • Du har tilgang til e-poster og delte kalendere fra overalt med en Internett-tilkobling. På denne måten er du alltid synkronisert med dine kolleger.
  • Office 365 gjør det enkelt å dele filer med kolleger, kunder og partnere. Du kan jobbe med de samme dokumentene som alltid er up-to-date, og du kan få tilgang til filer fra hvor som helst med en internett-tilkobling.
  • Med MobilApps kan du se og redigere Word-, Excel- og PowerPoint-filer fra din mobile enhet. Når du kommer tilbake til pulten din, filene er der fortsatt med innhold og format intakt.
  • Sikkerhet, overholdelse av regler og standarder samt beskyttelse av personopplysninger i skyen. Det kan du stole på. Og Microsoft vil kontinuerlig gjøre forbedringer i Office 365 for å opprettholde tilliten til deg som kunde.


- Kilde: Microsoft

 

Prøv gratis 1 måned

 

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.