Hvem er JMA Maskindata AS?

JMA Maskindata AS vil være den foretrukne IT-leverandøren for maskinforhandlere. Derfor er vi fokusert på maskinforhandlerindustrien - inkludert forhandlere av landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, gaffeltrucker og hage/parkmaskiner. 

Vi gir råd om optimalisering av forretningsprosesser, maskinkonfigurasjon, finansiell rapportering, kjedeanalyse, opplæring, tekniske installasjoner og hosting - kort sagt, alt om IT til maskinforhandlerne. Vi er den erfarne sparringspartner med tette relasjoner med både leverandører og bransjeforeninger. En IT-partner med forståelse for din virksomhet og som kan se løsninger på dine forretningskritiske utfordringer og behov.

 

Fordeler:

  • Fremtidssikker og globalt respektert ERP-løsning fra Microsoft Dynamics NAV med skreddersydd bransjeløsning fra JMA
  • Sertifisert løsning som følger oppgraderinger og versjonshåndtering i samsvar med Microsoft Dynamics NAV-versjoner
  • Fullstendig oppdatert og moderne industriløsning, initiert av industriens behov og utviklet av eksperter
  • Profesjonell og kompetent service og konsulenttjenester
  • Sertifisert og pålitelig hosting miljø

 

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.