Hvem er JMA Maskindata AS?

JMA Maskindata AS vil være den foretrukne IT-leverandøren for maskinforhandlere. Derfor er vi fokusert på maskinforhandlerindustrien - inkludert forhandlere av landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, gaffeltrucker og hage/parkmaskiner. 

Vi gir råd om optimalisering av forretningsprosesser, maskinkonfigurasjon, finansiell rapportering, kjedeanalyse, opplæring, tekniske installasjoner og hosting - kort sagt, alt om IT til maskinforhandlerne. Vi er den erfarne sparringspartner med tette relasjoner med både leverandører og bransjeforeninger. En IT-partner med forståelse for din virksomhet og som kan se løsninger på dine forretningskritiske utfordringer og behov.

 

Fordeler:

  • Fremtidssikker og globalt respektert ERP-løsning fra Microsoft Dynamics NAV med skreddersydd bransjeløsning fra JMA
  • Sertifisert løsning som følger oppgraderinger og versjonshåndtering i samsvar med Microsoft Dynamics NAV-versjoner
  • Fullstendig oppdatert og moderne industriløsning, initiert av industriens behov og utviklet av eksperter
  • Profesjonell og kompetent service og konsulenttjenester
  • Sertifisert og pålitelig hosting miljø

 

Kontakt:

Johnny Krogh

CEO, Salg

Telefon: +45 51 56 51 03

E-mail: jok@jma.dk

 

Profil: 

Johnny Krogh er administrerende direktør for JMA A/S. Han har været ansat i firmaet siden 1995, hvor han startede i et job som konsulent. Siden har han arbejdet med salg af DSM løsninger og senest nu også som ejer og direktør for firmaet.

Han har tidligere erfaring fra en maskinforretning i Hadsund i Nordjylland, hvor han var ansat som lagerchef og han har dermed rigtig mange års erfaring fra branchen. Idag arbejder Johnny Krogh primært med salg, i både Danmark, Norge og Tyskland. 

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER