JMA Reservedelsdatabase fungerer som en portal for handel med reservedeler bare mellom maskinerforhandlere.

Som maskinforhandler kan du kjøpe og selge reservedeler direkte fra din kollegas lager med store besparelser.

Reservedelsdatabasen er fullt integrert med JMA ERP løsning - DSM-systemet.

Du kan gjøre forespørsler om tilgjengelighet og priser ved ett enkelt klikk direkte fra varekortet i DSM-systemet.

Skann bestillingen før den sendes til leverandøren for besparelser gjennom via reservedelsdatabasen.

 

Nye brukere

Maskinforhandlere som ennå ikke bruker DSM-systemet kan finne reservedelsdatabasen via en nettportal.

Gå direkte til reservedelsdatabasen ved å klikke på logoen på venstre side. Du må logge deg inn for å åpne databasen.

Hvis du vil ha tilgang til reservedelsdatabasen som ny bruker kontakt JMA AS på telefon +45 8711 0000 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Eller ta kontakt med Excelar AS.

 

JMA og Webparts i et nytt partnerskap

JMA A/S og Webparts A/S har igangsatt en økonomisk og strategisk partnerskap hvor reservedeler databasen er en integrert del av web-parts.com. En internasjonal nettportal for reservedeler til primært landbruksmaskiner.

web-parts.com du kan handle dine reservedeler til/fra hele verden. Online handel er lett via web-parts.com som håndterer alt om shipping, språkbarrierer, valuta, betaling etc.

Alt du trenger å gjøre er å bli med i web-parts.com, laste opp dine reservedeler direkte i butikken og venter på kunder for å kjøpe de. Eller gå til websiden, søk etter en reservedel, kjøp den og vent til den kommer på døren et par dager senere.

Greit og enkel!

 

Høye krav.

Det er høye krav til en internasjonal reservedelsdatabase både fra danske maskiner forhandlere, men også fra internasjonale forhandlere. Det er svært viktig at forhandlere fra hele verden kan gjøre store besparelser med handel av reservedeler fra andre forhandleres lagere. Men også sluttbrukere kan ha fordeler fra å handle reservedeler på en internasjonal database og dette er akkurat hva web-parts.com tilbyr.

Web-parts.com gjør det mulig for deg å øke din omsetning på reservedeler - også hyllevarmerne. Så bli med oss i dag, ikke vent til i morgen!