Tjenester

Maskin-forhandleres mest foretrukne IT-leverandør

JMA ønsker å være den mest foretrukne IT-leverandør til maskiner forhandlere. Vi setter vår ære i å levere komplette IT-løsninger til våre kunder.

 Vi sørger for at våre ansatte er utdannet og sertifisert, slik at vi er klare til å støtte våre kunder med kompetente løsninger på relevant og noen ganger utfordrende IT-oppgaver. Vi støtter vårt ERP-system DSM samt teknisk IT teller med spesielt fokus på maskiner forhandlere 'virksomhet.

 

Dette betyr for våre kunder som:

  • vi kjenner hele IT-installasjon - dette gir deg trygghet.
  • vi kjenner din daglige virksomheten - du kan være sikker på at vi forstår deg - vi "snakker ditt språk".
  • Vi er interessert i din samhandling med kunder og leverandører. Som et eksempel har vi gjort det mulig at prisene på reservedeler automatisk blir oppdatert fra leverandørene.
  • vi er interessert i handelen mellom våre kunder. Som eksempel har vi utviklet en reservedelsdatabase som gjør det mulig for alle maskiner forhandlere å handle direkte fra hverandres lagere med store besparelser.ing.
  • programmene er alltid up-to-date.
  • du har en innflytelse på videreutviklingen av ERP-løsningen fordi vi er forpliktet til å utvikle systemet fremover og følge dere opp fremover.
  • du kan outsource IT-løsninger for ERP og infrastruktur til en kompetent og ISAE3402 sertifisert hosting partner.

Kontakt

Sven Åge Myrvang

Salg

  +47 97 16 99 65

 smy@jma.no

Kontakt

Lars Soyland

Daglig leder

  +47 41 555 111

lso@jma.no

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. Noen av dem er viktige for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre dette nettstedet og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.