Office 365 gir deg nye muligheter

  • Office 365 er det samme Office du allerede kjenner og bruker hver dag. Office 365 er plassert i "skyen", og du kan derfor alltid få tilgang til programmer og filer fra nesten hvilken som helst sted - PC, Mac og nettbrett eller mobiltelefon - og dokumentene er alltid up-to-date.
  • Du har tilgang til e-poster og delte kalendere fra overalt med en Internett-tilkobling. På denne måten er du alltid synkronisert med dine kolleger.
  • Office 365 gjør det enkelt å dele filer med kolleger, kunder og partnere. Du kan jobbe med de samme dokumentene som alltid er up-to-date, og du kan få tilgang til filer fra hvor som helst med en internett-tilkobling.
  • Med MobilApps kan du se og redigere Word-, Excel- og PowerPoint-filer fra din mobile enhet. Når du kommer tilbake til pulten din, filene er der fortsatt med innhold og format intakt.
  • Sikkerhet, overholdelse av regler og standarder samt beskyttelse av personopplysninger i skyen. Det kan du stole på. Og Microsoft vil kontinuerlig gjøre forbedringer i Office 365 for å opprettholde tilliten til deg som kunde.


- Kilde: Microsoft

 

Prøv gratis 1 måned

 

Kontakt:

Lars Søyland

Daglig leder

Mail: lso@jma.no

Tel.: +47 41 555 111

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER