Skip to main contentDSM Netttjenester

Gi kundene dine tilgang til salg og service hele døgnet

Selg maskinene dine på Internett eller på din egen nettside med vår nettjeneste Webmachines. Du kan administrere hele salget av maskiner fra DSM med noen få klikk og velge nettportaler selv.

Med Webmachines er du hele tiden oppdatert på maskinsalget ditt.

Web-parts.com er maskinforhandlernes nettbutikk

Webparts er for deg som ønsker å selge originale reservedeler til landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, hage/parkmaskiner og andre småmaskiner eller finne dine reservedeler på nett til gunstige priser - spar opptil 80% på originale reservedeler blant tusenvis av produkter.Tid er penger

Hos JMA vet vi at tid er penger. Derfor har vi utviklet en rekke nettløsninger som reagerer lynraskt og er tilgjengelig 24/7 ved bruk av de nyeste webteknologiene.

Vi vet hvor viktig det er for deg å kunne vedlikeholde informasjonen om dine produkter og maskiner uten problemer. Med JMAs løsninger blir det en enkel og effektiv prosess å vedlikeholde og oppdatere dine data.

Du trenger bare å gjøre det på ett sted – i DSM. Dette betyr mindre arbeid for deg og mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten din.

Hvorfor bør du velge våre produkter?

Når du velger en nettbasert nettløsning fra JMA får du ikke bare et produkt av høy kvalitet, men også en helintegrert løsning for DSM.

Det betyr at du sparer både tid og penger. Du slipper å sjonglere mellom ulike systemer og leverandører og integrere dem manuelt.

Løsningen vår er skreddersydd for å fungere sømløst med DSM, og gir deg en sømløs opplevelse slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Så hvorfor vente? Gjør din virksomhet tilgjengelig hele døgnet, og gi dine kunder den beste onlineopplevelsen.

Bare litt pirk igjen, så er det greit å benytte e-post i stedet for Email. Alle forstår begge deler, men dette er det vi gjennomgående benytter i det norske systemet.

Våre forretningspartnere

Vil du høre mer om våre netttjenester?

Meld deg på vårt nyhetsbrev